Tre timmar kvar...

Jag ljög om att inlägget innan skulle bli mitt sista för i år. Jag fick ingenting att göra, tjejen som kom hit, som är i min ålder drog ändå. Så, lets sitta vid datan liksom.
Nästa år tänker jag fan fira med vänner. Om det ska vara såhär segt. Så, ahh.Någon som vet om LG kp500 är bra? För det är den jag planerar att köpa snart. Kanske på lördag. Heh.

2010 närmar sig med stormsteg

Detta blir mitt sista inlägg för året, (haha, fan vad cp det låter i mitt huvud). Och mitt sista inlägg kommer trots allt det, inte att handla om vad jag tycker. Det kommer handla om att jag inte vet vad jag ska ha på mig, och att jag måste klä på mig. Och att jag antagligen ska köpa ny mobil 2010. Hihi.

Jag hoppas att ni läsare lämnar ett bra år bakom er, eller i alla fall ett år som ni upplevde saker på, eller. Ett skitår, som man verkligen vill lämna bakom sig. Och att ni verkligen ser fram emot år 2010. När vi åter stiger in i 10-talet.

Jag hoppas att ni alla kommer att ha en underbar kväll och natt! Puss på er.gott nytt år! :D

Amerika, antingen tjock eller smal. Inget mittemellan. Eller?

Som de flesta antagligen är högst medvetna om är att Victoria Secret Fashion Show visades på trean från 20-21 nyss. Jag kollade inte på det.
Victoria Secret grundades i USA 1977. USA är Amerika. Amerika har väldigt mycket tjocka människor, och alla vet att McDonalds grundades i, just det, Amerika.

En av de första bilder man får upp när man googlar "USA" är följande:


Amerika ska alltid vara störst, bäst och vackrast.
Innebär det då att vackra människor är stora?
- NEJ!

För landet har dubbelmoral så att det stänker om det.
Kommer ni ihåg när Jessica Simpson hade "lagt på sig lite". Alla klagade på det, det stod om det i alla skvallertidningar. Och det skulle inte förvåna mig om vissa lite "större" människor i Amerika också klagade, på att hon hade fått kurvor. Hon kanske inte hade "ideal-kroppen" just då, men ideal-kroppen med dagens mått är "size zero" vilket typ motsvarar strl 34 i europeiska storlekar.


bara jag som stör mig mer på kroppen i andra bilden? Än på den första.

Börjar ni förstå vad jag menar?...
Folket hatar människor som är lite större, när säkert större delen av befolkningen i det där landet lider av övervikt själva?

Då undrar jag, varför måste Victoria Secrets modeller lida av anorexia och ha silikon bröst?
Varför kan dem inte vara lite mer normala. Det finns inte många "vanliga" tjejer som har likadana kroppar som modeller. Och det finns inte många "vanliga" tjejer som har "size zero".
ja, hon är söt. Ja, hon har säkert en fin kropp. Om man är typ elva? Jag menar, höfter? Någon? Hjälp tjejen.
Visst, hon har kanske sådan kroppsbyggnad. Men snälla. Höfter är sexigt. Kurvor är sexigt.


Om jag ska vara ärlig. Ja, jag kanske är lite smått avundsjuk på dessa tjejer. För vem är inte? De tjänar feta cash för att visa underkläder och äta typ en köttbulle i veckan. De har råd med operationer.
Men... Vad hände med "naturlig skönhet"?

Jag skulle hellre vilja se någon med "normal" kroppsbyggnad på den där catwalken. Jag hade hellre sett riktiga kurvor, på "vanliga" tjejer.

Det är detta jag menar.
Ytan av Amerika är "skönhet, pengar, smala, snygga, sexiga"
Det riktiga Amerika är "McDonalds, fattig, eller svinrik, valkar, fett"

Om jag hade kunnat, hade jag startat något upplopp mot de största modekedjor. TVINGAT dem att börja använda "normala" modeller. De skulle tjäna så mycket mer pengar på det...

Usch för samhället, och idealbilden av en kvinna. Den är hemsk. Speciellt för sådana som inte föds med ett utseende likande det på bilden över. Det är ju sådana, som inte ser ut som henne. Som börjar svälta sig själva, blir tränings narkomaner, kanske till och med börjar skära sig bara för att de aldrig kan se ut som henne!
Jag känner för dessa tjejer. Världen är sne.

Tack för mig.

Penga problem

Jag har aldrig varit med om att jag har varit lika velig som jag är nu, när det gäller vad jag ska göra för pengar...
Jag fick 1800 i julklapp. Som jag får göra vad fan jag vill för (ni rikemans barn som läser detta och tycker "shit. Vad hon får i julklapp får jag varje månad" Ni kan dra, detta är ingen blogg för folk som anser sig bättre än andra.). Men mina problem är att jag behöver köpa följande under år 2010, och pengarna jag fick nu i julklapp är ju ett "start kapital" så att säga.

  • iPod
  • hörlurar
  • Ny mobil
  • laptop

allt detta är ju relativt dyra. iPoden får man loss för runt 1300-1400 på sin höjd. Hörlurarna jag tänkte på går på 400, mobilen jag är mest sugen på är en samsung jet något sånt, men den går på 3000, och jag tror inte att jag vill betala det för en mobil. Så den jag antagligen kommer att köpa är en ifrån LG som går på 1300 ungefär. Och en bra laptop går på runt 4-5000, så grovt räknat behöver jag köpa prylar för ca 8100.

Jag har inget jobb, alltså ingen inkomst.
Mina föräldrar är inte direkt rika.

Däremot är jag en jävel på att spara pengar, när jag väl sätter den sidan till.

Och på ett år, om jag spar hela min månads peng, då har jag 4800. Fast nu fyller jag ju 16. Och kommer få studiebidrag i september. Alltså kommer jag få ca 1100 i månaden. Det är 3300 till december...

Så, jag får månadspeng på 400 fram till september. Det är 3200 kr.
Från september till december blir det 3300.
Sammanlagt är det 6500 kr.

Fast detdär är förutsatt att jag inte gör av med NÅGOT. Och om man då lägger till julklappspengarna, (om jag har kvar dem) då har jag typ 8300 kr. Sen kanske jag får 2000 i födelsedagspresent. Då har jag 10300 kr.
Om jag inte gör av med ett skit. Och det kommer jag inte att lyckas med....

Men laptopen. Om jag kommer in på det gymnasiet jag vill, så kommer jag ha tillgång till en laptop, som jag kan "betrakta som min egen i tre år". Så alltså är en egen laptop inte världens brådska liksom...

Fan, förstår ni?... Jag måste skaffa jobb!

Puss <3

Lia;

Jag är INTE lik Katie White, dvs sångerskan i The Ting Tings som ser ut på följande sätt:
jag ser ju ut såhär:
se, ingen likhet överhuvudtaget :)
sådär ser förövrigt mitt hår ut nu för tiden. Men ska nog göra brunare i underhåret snart. Höhö.

Yea, Christmas, done :)

Och jag har färgat håret, igen. Hihi. Men, inte mycket. Det är lite blondare, och lite mörkare i underhåret. Så, inte värsta skillnaden egentligen. Men ändå kul att förändra sig.
Just för tillfället, om man räknar bort att jag sitter vid datan, och borde städa mitt rum, eftersom att jag drar till morsan imorrn. Så läser jag en bok jag fick i julklapp av pappas tjej.

Shoo len heter den, skriven av Douglas Foley.
Jag har bara kommit till sidan 160, men den verkar vara grymt bra. Påminner lite om Snabba Cash och dem där böckerna. Men det handlar om ungdomar, kärlek och brott, typ.
Det roligaste är att den utspelar sig i mina hemtrakter, (hihi) dvs, Botkyrka. Norsborg, Hallunda, Skärholmen och Tumba, som har nämnts hittills.
Men ungdomarna som den handlar om går i en skola som ska läggas ner, med en rektor som mutar den bråkigaste killen, för att han ska hålla sig lugn. Men han utnyttjar bara det.
Den handlar om Karim och Nikoo, som blir kära i varandra. Fast Karim vågar inte berätta att det var han, och den bråkigaste killen, Gabi. Som överföll hennes mamma, så att hon fick stanna på sjukhus i en natt.
Boken är riktigt bra faktiskt. Så, ni som bor runt i Botkyrka borde faktiskt läsa den. Bara för att den utspelar sig här.
Iaf, så har ni fått ett litet bok-tips såhär på söndagen :)

Ha en god fortsättning! Så ska jag återgå till mitt tråkiga arbete.... Lid med mig! :o

Dan' före dopparedan'

Dagen kommer bestå av..... DAMDAAMDAAMDAAAAAM:
Kollektivtrafik.
Nu kanske ni som faktiskt läser detta undrar "vadfan ska de ut i kollektivtrafiken och göra IDAG?!?!"
här kommer svaret:
Vi ska till pappas flickvän.
Att åka kollektivtrafik är relativt väldigt okej, dels för att man själv inte egentligen behöver koncentrera sig, det gäller bara att hålla reda på sin egna destination. Och när man har åkt samma sträcka x-antal gånger, då sker allt "hålla reda på" närmast av sig självt.
Dels också för att ingen annan utan busschauffören behöver anstränga sig egentligen! Och han får ju betalt för det, och det är über!
Några nackdelar med kollektivtrafiken och SL är dock att det är så jävla dyrt med busskort och sådant. Och att det lätt blir förseningar, speciellt när vi drabbas av sådant underbart väder som vi har gjort nu :)
Men ändå, detta kommer ta runt ca en timme, om inte mer. Med tanke på allt vi ska bära. Menmen, det är smällar man får ta.
Puss hej <3

1 dag till Julafton. Det firar vi med sadface låt :)

grym låt som fan!

She's all over the place

Nu har jag städat och tvättat större delen av dagen, eller. Hjälpt till åtminstone. Och snart ska jag väl ned i tvättstugan med pappa för sista gången och hämta upp tvätten.
Sen ska jag se till så att Kim kommer hit, typ. Hihi.
Ja, ähm... Ahh, jag har inget vettigt att säga. 

Eller, korkade idioter är jobbiga (y)
puss <3

Vinter

Följande bilder tog jag idag, samtliga suger. Lev med det.
Det är några till, med det tar en jävla tid att lägga upp skiten. Så gör det senare, kanske.

Bimbo

Den här låten sitter jag och lyssnar på nu. Den är grym, nu ska jag städa klart. Hah. puss

4 Dagar kvar till jul, och paniken stiger.

Man kan tycka att jag, som trots allt bara är 15 år. Inte borde få någon panik inför jul. Men det har jag visst! 
För jag har fått munsår, yippie liksom. Visst, jag är van. Har fått munsår lite till och från enda sedan jag var typ 6. Så kom inte och säg att jag har strulat runt för mycket. För jag strulade inte när jag var sex. Men iallafall, problemet med munsår är att:
1. Läppen blir svullen, och ful.
2. Det kan ta upp till en vecka för det att läka.
3. Man kan inte kyssa någon.
Det är jul om FYRA dagar, det tar en VECKA, dvs SJU dagar för ett munsår att läka. Ser det bra ut för mig? Nej! Jag kommer alltså ha fula läppar på jul. Yey!
Och imorgon ska jag träffa älskling, YEY! Jag kommer inte kunna kyssa honom! TREEEEVLIGT, not.
Ett annat problem jag har, som får mig att få lite små panik-känslor är att jag inte har köpt en julklapp till Älskling. Jag vet inte vad man ska köpa. Snälla, närmast obefintliga läsare. Ge mig tips!!
Ja, sen att jag har fått en infektion i min navel, och måste städa mitt rum och gå ner i vikt gör ju vardagen SÅ mycket ljusare! 

Det enda positiva är ju all snö som har ramlat ner. Den är helt underbar, men det är jag relativt ensam om att tycka. Ska nog ut och fota all den underbara snön senare :) 
Så får jag ett leende idag iallafall. Hörs kanske senare.
Puss <3

"With great powers comes great responsibility"

Nice dag idag, som tidigare nämnt.
Vi gjorde pepparkakshus, vårt blev som en rysk tunnelbana, haha, det failade. Inte nog med att hela bygget höll på att rasa, but we saved it big time. Vi vann dock inte tävlingen, det gjorde någon ful kyrka(?) ifrån sjuorna, skulle jag tro i alla fall. Sen fick vi ju betygen... 
Enligt mig var mina betyg okej... Men enligt typ många andra så är de bra. Så ni får bilda en egen uppfattning: 

5  MVG
8  VG
4 G

Det är typ 260 poäng. Men jag ska försöka "omvandla" tre av G:na till VG:n nästa termin, så att jag får ytterligare lite högre poäng, så att risken ökar för mig att komma in på gymnasiet jag vill gå på!
Efter allt det här så drog jag hem till mamma, kollade lite på TV, skröt om mina betyg. Sen träffade jag Chricke, han lärde mig att Playmobile (typ ett leksaksföretag...) är rasister, för de har bara en "neger" med i var 100 uppsättning, eller sats, av Playmobile. Och kineser existerar inte. Fast indianer är lite vanligare. Men ändå, indianer är ju trots allt ursprungsfolket i Amerika.
Senare drog jag hem till Älskling, vi kollade klart på Spiderman (därav citatet som rubrik) som vi började kolla på sist jag var där.
Sen drog jag hem , sorgligt nog.
Och nu sitter jag här och lyssnar på We Are men Ana Johnsson, ni vet låten som gjordes av svenskan, som hamnade på soundtracket till Spiderman-2?
Om ni inte vet, så får ni ett citat ur låten, som kanske kan påminna er, jag lovar att ni har hört den! Låten är annars skit skön, och jag älskar hennes röst.

"What about the world today
What about the place that we call home
We’ve never been so many
And we've never been so alone"


Och här är låten. Den är über.

Snabbt inlägg innan sista skoldagen för året.

Idag händer det massa kul, nämligen, pepparkakshus bygge! :)
Det blir über. Inte för att jag tror att jag kommer att vinna tävligen direkt. Men, man kan ju alltid hoppas? Och ha kul under tiden.
Eller så satsar man allt, och die trying, som man säger. Men det tänker jag dock inte.

Drömde faktiskt värsta mardrömmen inatt. Jag drömde att jag försov mig! Haha, betyder skolan verkligen SÅ mycket för mig? :o
Antagligen, underligt nog...

Men men, nu ska jag strax dra mig mot skolan. Vi börjar om en halvtimme. Men, vi slutar ju tre timmar efteråt ;) Plus att jag kommer få massa härliga betyg också. Kanske skriver dem här, men... Man vill ju inte skryta ;)

Hihi. Hörs kanske senare! :)

Puss <3

Recept på mord med ord.

Du behöver:
  • Flickvän/pojkvän som älskar dig.
  • Ett elakt ordförråd
  • Fantasi
  • Dubbelmoral

Såhär gör du:
Eftersom att du antagligen HAR älskat eller älskar personen du gör detta emot så känner du personen säkerligen relativt väl. Och då blir detta moment lätt som en plätt. Det enda du gör är att påpeka saker som personen ifråga inte tycker om hos sig själv. Om tjejen/killen inte tycker om sin mage t.ex, så kan du säga "Jag hatar din mage! Den är så ful" eller något i den stilen.
Eller om personen inte tycker om något hos sig själv:
"Vad ser jag hos dig egentligen?..."
Ni fattar galoppen. 
Det tricket kan nästan garantera att ni blir dumpade eller något sånt också. Så ni som inte vill vara tillsammans med era "partners" längre, go ahead, try it.
Nä. Men nu till det dagliga:

Vädret är kallt.
Det är fint, men kallt.
Mitt humör, inte i topp.
Min fantasi, existerar inte.
Hejdå.
Eller, lekte med en bild, you have seen it before. Men ändå.

Ditt lilla monster

I brist på fantasi och inspiration till vad fan man kan köpa till en 12 årig kille i julklapp så blev det en t-shirt (yippie vad kul! Ett mjukt paket!!) med Monster-trycket på. Ni vet energidrickan?
Hoppas att han uppskattar den, för han älskar Monster, och han är ett Monster, så...
Det borde falla honom i smaken tycker jag.

Det här märket för att vara tydlig:sen hittade jag den här bilden också, och kunde inte låta bli (a), men ni vet, sex säljer...HAHAH!

Iallafall, t-shirten hittade jag på Sergels Torg, och för er som har noll koll på STHLM och vad alla ställen heter med sina rätta namn så, Plattan.

Jag vill göra en ny design till bloggen, men har ingen aning om hur man gör! Men får ändå fixa till det hos pappa senare, för där har jag PS ;)

Puss hej <3


Skvallerbloggar!! :D

Något som är grymt intressant är inte att läsa om vad folk har på sig under en dag, nej. Det är att läsa om missarna de som skriver om sina kläder gör.

Typ som att Dessie använder samma BH flera dagar (hela tiden) i rad. Eller att hon använder samma trosor två dagar i rad.
Eller att Kissie visar sin nippel när hon visar sin "brun utan sol".
Ja, ni föstår vinken.

Då får hela det här med att läsa om folks kläder och fester en mening. Skvallerbloggar kallas dessa bloggar som påpekar folks missar.
Den enda jag känner till, och fullkomligen älskar är Falsksannings blogg. Den är verkligen wonderful!

Mina rutiner numera är att först läsa kissies, dessies och paows blogg, sen checkar jag falsksanning, för att se missarna med deras inlägg som jag nyss har läst.
Eller bara kollar lite skvaller. Det är verkligen kul!

Ja.. tack för mig. <3

Lucia.

Nu kom kusinerna och vi ska väl strax äta mat antar jag, för att fira mormors födelsedag och sånt.
Lite trevligt.
Hihi, igår kväll hade jag väldigt tråkigt förresten, vilket resulterade i följande:puss

Att provocera.

Det finns ett ord som kallas för "provocera", "provoke" på engelska.

Ordets mening är:
"Provocer/a - genom utmanande handlande framkalla en viss motreaktion"
"Provokation - provocerande handling"
"Provokativ - som utgör en provokation, även person som (ofta) provocerar"
"Provokatör - Person som (ofta) provocerar. Spec. person som lockar någon att begå brott för att vederbörande skall kunna gripas"


Se, där fick idioter en snabb lektion i ordet och uttrycket "provocera". Om jag säger att jag provocerar någon, så vet jag vad ordet betyder.
För jag är inte en sådan som använder ord jag inte kan, för att låta smartare. För om någon skulle be mig att förklara ordet hade det ju gått åt helvete.

Och man kan verkligen säga "Jag provocerar dig", eftersom att jag handlar på ett visst sätt för att framkalla en motreaktion från personens sida, right?

Alltså kan man inte säga "Jag själv provocerar dig", för om man säger "jag" då är det väl nästan självklart att man menar sig själv, och inte någon annan "själv". 
Det här med att provocera har blivit en slags "trend" bland stora bloggerskor/bloggare. De provocerar varandra, utvecklar såkallade "bloggkrig" som nämns i tidningar. Samhället besöker bloggarna, eftersom att de flesta människor är obotligt intresserade av andras konflikter. Då får bloggerskorna/bloggarna fler besökare, och de blir mer kända.

Exempel på provokation kan vara:
"Fan vad fail du är. Tänkte du seriöst att 3x3 blir 6? HAHAHA"
Då är man elak, och tanken bakom handlandet är antagligen att personen ska bli sårad.

Sen kan man vara ironisk, och använda saker som en person ofta säger, och använda det mot den personen.
Då är tanken säkerligen att personen ska "få smaka på sin egna medicin" som man säger.

Ett väldigt vanligt sätt att provocera någon på är lite som det första exemplet.
Nämligen personliga påhopp, då kan man nämna kläder, utseende, dialekt, hår, beteende m.m.
Detta är nog det vanligaste sättet att provocera någon på.

Själv är jag nog lite av en provokatör. Inte direkt så att jag får någon att begå brott osv, men nästan.
För jag är en relativt bra människokännare, och förstår oftast vilka "knappar" man ska trycka på för att få den reaktionen man är ute efter. Fast provokatör är kanske lite att ta i... Fast en retsticka är jag definitvt.
Människor som gång på gång säger "jag är inte alls fjortis" t.ex, de ska man säga "din lilla fjortis" till, då går dem igång. De som spelar mycket spel, typ PC-spel. Kan man alltid säga "nörd" till, i allafall om de inte har någon självdistans och kan skratta åt saker som handlar om dem själva.

Jag verkligen älskar att reta folk, det är riktigt kul faktiskt! Fast några tips till de som gör det är:

1. Välj dina tillfällen noggrannt! Du vill inte reta någon som redan är sur.
2. RETA ALDRIG EN TJEJ MED PMS!!!!
3. Reta inte någon som lätt tänder till, och slåss när det blir så....
4. Kom ihåg att mest reta dem som har självdistans. Eller bara de som inte slåss.
5. Hot kan man alltid anmäla ;)

om ni följer mina tips, och sätter upp lite egna regler (min är att aldrig reta någon varje dag, hela tiden), så kan ni reta folk relativt säkert!

Puss hej <3

Tre måndader idag!

Idag har jag och Kim varit tillsammans i tre månader, kanske inte mycket enligt er. Men för mig är det det, personligt rekord ffs ;)

Och jag är grymt smart! Och det är synd att vissa inte förstår det. Haha! :D
Jag menar... Kissie är ju relativt jätte känd numera ;)

Och förövrigt. Inlägget under gör inte mig till en sådan som dömer folk pga deras musiksmak, hört talas om ironi?


älskling <33

Förresten. Nu ska jag dela mina åsikter.

Jag HATAR folk som anser att man inte kan lyssna på vissa band, för att man ser ut på ett speciellt sätt.
Eller att man MÅSTE lyssna på viss sorts musik, för att man ser ut på ett visst sätt.

Typ såhär:

Dessa två MÅSTE ju lyssna på MCR, GC, och typ screamo såsom Bring Me The Horizon osv. "Emo musik", som många kallar det. Och dem kan ju ABSOLUT INTE lyssna på techno och annan "fjortisdunk". Nejnej, för de ser ut som ett par "emo:sar" och sådana lyssnar inte på techno.

Dem här, dom kan ju inte lyssna på något annat än "fjortisdunk" och techno (om det inte nu är samma sak). Och de tar antagligen hellre livet av sig än att lyssna på rock.

Och vad har vi här? Om inte några som enbart lyssnar på hiphop, rap(rapp?) osv. Och allt annat, det är värre än att doppa öronen i ett badkar fullt med frätande syra, varför inte litium och vatten?

Vad kan då denna filur lyssna på? "emo" är upptaget, likaså "fjortisdunk" och hiphop... Klassiskt kanske? Och han blir nog slaktad om han sliter sig ifrån denna genre.

Vart gör dessa hemma? "Emo"...? Eller "rockare"....


Seriöst, jag orkar inte längre. Men iaf. Sluta påstå att man måste lyssna på en viss genre för att man ser ut på ett visst sätt. Låt folk lyssna på vafan dem vill.

Tack för mig.

Fan vad jag är bra! All because of you ;)

Jag och Linnéa har typ gjort klart grupparbetet, bara för att vi är smarta och bäst, och Ptloemaios är grym, liksom, det är TVÅ människor som har kommit på världsbilder, han och Kopernikus (eller hur det stavas) och de är den Geocentriska Världsbilden och den Heliocentriska Världsbilden.
Är det bara jag som tycker att sånt där är grymt intressant?
Ptolemaios föddes förövrigt ca år 90, och dog 165. As grymt ju! Sen att den Geocentriska Världsbilden han stod för var aningen skev... Men ändå!

Fan vad jag är nörd... Hihi, men ändå!

Sen bakade jag och Linnéa jordgubbspaj, efter en timmes pluggande. Efter det drog jag hem, hon följde med, hon skulle ändå till centrum. Så testade vi ett linne, som båda blev jävligt sugna på att köpa.

Och så har jag och oliverpoliver fixat pappas julklapp, nåja. Nästan iallafall. Så imorrn blir det till att springa ner till expert och kolla hur det funkar när jag förstorar bilder osv.
Här har ni bilden;


Haha, nu kan ni verkligen kalla mig nörd ;)

Btw, kolla mitt äckel!!


Vad söt han är när han är arg på min kamera! :)

puss på er <3

Standing on the rooftops ready to fall

Ready To Fall med Rise Against är fan en grym låt! Jag hörde Rise Against första gången för ett år sedan, då hörde jag Swing Life Away, jag jag tyckte att det var det värsta jag hade hört, men det berodde antagligen mest på att låten jag fick hackade, och den var allmänt seg.

Sen hörde jag deras låt Hero of War för någon månad sedan för första gången, and I fell in love. Så nu för tiden knarkar jag dem på spotify, hihi.

Det finns typ ett uttryck för "perfekta" människor, alltså, inte utseendemässigt. Utan beteendemässigt, alltid snälla, gör aldrig misstag, skulle aldrig ha sex med någon om de inte var tillsammans, eller något i den stilen. Sådana människor är "preppy", i allafall enligt min pappa och hans jobbarkompis. Och de två är helt emot sådana människor. Och när jag tänker efter, jag med.
Jag närmast avskyr människor som alltid ska göra allting så himla utförligt, aldrig är för mycket, och inte för lite heller. NORMALA människor, mellan männsikor. Kalla dem whatever you like.

Jag vet inte riktigt varför jag stör mig på dem, men kanske för att jag själv inte är en sådan som är oklanderig hela tiden.
Jag vill inte vara "normal", mellan och oklanderig. Och som jag redan har sagt, detta gäller inte utseende. För i mitt utseende så är jag antagligen väldigt "normal", därför har jag fått lust att färga mitt hår i någon galen färg igen. Inte för att jag har haft någon galen färg egentligen. Men ändå.

Anyway. Jag vet inte rikigt vad jag har att säga om dessa... Men aja...

Det är mörkt, och klockan är sex... :(
Aja, 19 dagar kvar till jul. Puss :) <3

Jag är dålig på att uppdatera.

Och jag ligger bra till i skolan.

Jag orkar inte skriva x)
Jag saknar Kim.

Puss hejdå på er <3Haha! Åt en chokladbit imorse.

Guess why?...
Jo, det är ju första december ;)
Och förövrigt. Julkalendern verkar vara skit. Yippie, SVT, börja gör bra julkalendrar igen! Något som inte innehåller karaktärer som redan har förekommit på SVT. Super Snälla Silver Sara och Stål-Henrik. När de är pensionärer...? SNÄLLA! Använd fantasin, hyr in mig. Och ni kommer få fler tittare än någonsin. Och tjäna feta cash! Fast jag ska ha MINST 20%, hahaha!

Nej, nu ska jag nog hoppa in i tha dusch.
Pussen <3

RSS 2.0