Matematik

Jag har typ precis räknat ut att jag har 2,03 unika besökare varje dag under 30 dagar, cirka. Fast jag vet inte om jag har gjort rätt, för man tar väl antal besökare man har varje dag under 30 dagar(61) och delar det på 30? Eller?

61 / 30= 2.03

eller gjorde jag fel då? :O
jaja, jag har iaf försökt att räkna matte i sommar ialla fall. :D så, ja.

Ha det bra :D <3


Helgen, eeh. Ja, 26-28 juni

Var med Elin i fredags vi typ fotade lite och gick typ och snackade. Sen vid fem kom Karro och sov över till idag,  (den 28juni.) vi har typ badat med Elin, jag tyckte det var kallt, inte dem. Så har vi kollat på en massa film, 28 dagar senare, 28 veckor senare, 30 days of night, boy eats girl, the 40 year old virgin, epic movie och Flood. Haha, alla filmer utom the 40 year old virgin har jag sett MINST en gång tidigare. (A) Men de är bra och då kan jag se en film typ tusen gånger tills jag kan handlingen typ helt utantill och ja. Men det var roligt :D


Änglar

Innan jag läste Berny Pålssons bok Vingklippt Ängel så tvivlade jag på att det fanns änglar. Men nu när jag har läst den så börjar jag fundera, finns det änglar? I boken beskrev hon sina allra närmsta vänner som just änglar, hon kallade de sin Änglafamilj. Så nu undrar jag, tänk om det finns verkliga Änglar? Tänk om de som faktiskt gör mest i våran omgivning är Änglar? Nu menar jag inte att de är utsända av Gud eller nåt. För personligen tror jag inte på honom, för om han fanns varför låter han allt detta onda som finns i världen få leva kvar? Varför kan han då inte döda alla krig med en blixt från klar himmel eller något? Så jag tror, om det finns Änglar att de är, inte utsända. Men Utvalda av någon högre makt som finns där. De kanske inte går ut och stoppar alla krig genom att peta på de som startat det. Utan änglarna kanske är de som stannar hemma och hjälper de som har familjemedlemmar i krig, eller de som frivilligt åker ut i krigen för att ta hand om de skadade. Människor som vi tar för givet, kanske är de Änglar. Men samtidigt undrar man, om det nu finns en högre makt som har valt ut de här människorna, varför ger de oss inget tecken på att de existerar? För om det är en ond makt så har de gett oss många tecken på att de finns,. Krig?! Sjukdomar?! osv. Men kanske är den här makten vanlig? Alltså, kanske är den både ond och god, men det inte har varit läge att visa det goda än. Eller så är de den goda makten och det är vi människor som endast är de onda i leken. Kanske,..

:O

Jag har inte kunnat blogga på ett tag, för det stod "din blogg har flyttats försök senare" och så har jag inte orkat osv (A)
knappt att jag orkar skriva ngt nu,vet inte vad jag ska skriva, :P

Tandläkaren

Var hos tandläkaren idag dåra. Han skar upp en bit i min mun och tog ut en liten tandbit som satt där. Och eftersom att det var en inflamation runt den här biten så kom det ut massa var och skit. Jag var livrädd och typ skrek, för att det gjorde ont.. Trots att jag hade bedövning och allt. Lustgas till och med. Men nu känns det lite bättre, hoppas att jag absolut inte har ont imorgon. För då är det ju faktiskt skolavslutning! Fan, det ska bli skönt.
:D

Ha det super bra :D

Tänker tillbaka lite.

Idag när alla kollade på bränbolls matchen mellan 9:orna och lärarna kom jag och tänka på de enda två killar som någonsin har betytt något för mig. Den första av dem gillade jag hela sexan, men på sommarlovet så slutade jag tänka på honom. Och efter det har jag inte haft någon dröm om att det skulle bli han och jag, det blev det aldrig. Men iaf. Sedan i 7:an så började jag gilla en annan kille, Charlie. Den här gången var det annorlunda han började nämligen gilla mig med,. Efter kanske en vecka så blev det han och jag. Det höll i 2,5 månad. Sedan började han att förändras, grupptryck ifrån resten av klassen. Han gick från att vara utåtstickande till att vara en av de andra. Då dumpade han mig; för att jag var för "svart" och han var fjortis. Jag gick från att vara en super glad tjej till att vara en dämpad tjej. Jag var deppig i närmare en månad! Men jag har fortfarande inte kommit över honom helt.
Jag har ingen aning om varför jag ens orkar tänka på detta nu, :P
Hare bra :D <3


Helgen dåra

Okej, jag är sämst på att skriva saker och ting så jag kommer inte att skriva en uppstats som ichigo94 har gjort. Och jag har inte ens gjort så mycket :P
Men iaf, här kommer min helg :D xD

Fredag dåra;
Jag och resten av hela 7:an var på skansen. Jag och Jejje gick runt tillsammans med Tony, Linus, Simon och Dante. De två sist nämnda försvann senare. Men det är iaf bevisat att det INTE är tjejer som gnäller. För det var killarna som vi gick med som gnällde i stort sett hela tiden. Och det gick mig på nerverna lite smått. När vi kom hem ifrån stan så skulle jag och min lillebrorsa åka tåg igen, eller jag skulle åka tåg igen. Vi skulle nämligen till Hässelby. Och gissa vem av alla människor som stod bakom mig på tåget? Jo, om ni gissade Charlie har ni helt rätt. Han stod där med Danne och två tjejer, dom sket i tjejerna och gick och snacka med mig. Jag tycker nästan lite synd om dem som var tvugna att vara med de där tjejerna. För jag kände mig så mycket äldre och snyggare än dem så det är fan inte sant. Så det gjorde typ min dag. Att jag är snyggare en någon. Sen hände inte så mycket mer den dagen.

Lördag FFS :D ;
Vaknade, åt frukost (nähä? :O) sen så åkte Jag, Malin (pappas tjej), Pappa och Amanda (Malins dotter) iväg till Kista och handlade kläder, så nu har jag ett par militär gröna shorts, ett par röda Jeans och en bikini. Allt från Gina Tricot. Efter det så gick vi hem till Anne, Malins mamma. Och typ var där hela kvällen. Amanda stuckade foten rejält så jag har fått leka sjuksköterska. Men jag är bäst på det eftersom att hon faktiskt kan gå på den idag(söndag) eller halta på den. Ja, hon stuckade den för att pappa jagade Oliver och henne med en vattenslang. Så halkade hon. Sen gick vi tillbaka till Malin och sov (A).

Söndag(idag);
Vi vaknade åt,. LOL. Men iaf. Sen så åkte vi in till stan och kollade på det där skeppet Götheborg. Det är riktigt snyggt! Vi såg typ 5st människor med gammeldagsa kläder, så jag undrar varför. Men det lär man väl aldrig få reda på. Men deras kläder var lite coola, typ 1700-tals klänningar var det. Riktigt snygga. Jag skulle själv vilja ha en. Sen gjorde vi inte så mycket mer. Och imorrn är det skola igen. Men en riktigt skön dag. Börjar klockan 9.00 och slutar klockan 13.00. Skönt. Sen ska jag till stallet. Kanske, kanske åker lite tidigare, får se.

Ha det bra :D <3

RSS 2.0