Konstigt

Vi alla vet att det finns folk som festar nästan varje helg, och super och har sig. Men hur viktigt är det egentligen? Man mår ju inte på något sätt bättre av det, snarare tvärtom? Men det är väl antagligen många som tror att man måste festa, röka både vanliga cigg, och sådana med konstiga substanser och dricka alkohol m.m. För att räknas som "tuffa" det är så himla lol, ärligt. Man blir inte på något sätt tuffare för det. Jag ska inte sticka under stol med att jag har "rökt", jag har gjort det, ja. Men jag var inte beroende, och jag visste inte riktigt varför jag gjorde det, jag vet bara att jag INTE är stolt över Sen finns det ju självklart dem som festar ibland bara för att ha kul, och de bara dricker lite, för att kanske kunna släppa lös lite. De kan jag nästan förstå. För dem känner sig inte tvingade för att vara tuffa. Nej, jag vet inte. Fick lust att skriva något bara...

mojsigt

loulullaby.blogg.se

The sex thing

Vad är sex? Vad handlar det om? 
Närhet? Kärlek? Njutning? Eller allt på samma gång? 

Jag vet inte. Men, det handlar nog om allt när man är tillsammans med personen man har sex med. Men om man inte är det? Vad händer då? Vad handlar det om då? 
Bekräftelse kanske? Eller?

Något värt att gräva vidare i kanske.

Tralala

Mr and Mrs Lol.
Ni har sårat mig djupt. Jag har tappat tron på mänskligheten. För, ni har rätt, i alla ord jag skriver visar jag tydligt på mitt stora ego, min överlägsenhet och idioti. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt! 
Att jag visar delar av underkläder är sjukt respektlöst, det är ju som att visa sig i bikini! Fy vad hemskt! 
Och allt som en människa skriver på internet är alltid 100% sant, jag menar kolla på Kissie!
Ni har fullständigt rätt, jag ska sluta med det där. För jag är en DÅLIG person.
Alltså, ni har fått något om bakfoten, på riktigt. 
Det verkar som extremt mycket människor stör sig på mig, härligt! Jag väcker reaktioner utan att behöva operera brösten och egentligen provocera.
Som sagt, folk som inte vågar stå för sin åsikt, och kanske ta det face to face, de är inte värda att lägga ned energi på. 
Och, ni kan ju fråga folk som känner mig och fråga om jag är överlägsen. Så får vi se, om de håller med eller inte!

Åh omogna jävlar, älskar er.

lol: 
När var jag "överlägsen" mot en kille? Och hur var jag det i meningen? Det kunde lika gärna ha handlat om en tjej, right?

Jag älskar kommentarer, dåliga som bra. Men ska ni skriva ska ni fan våga stå för er åsikt också, och därmed skriva ut ett smeknamn eller något. Inte "lol" osv. 
Det är patetiskt.
Dålig dag idag. Och jag tänker inte köpa sex pistols tröjan alla jävlar har den.

About that love thing.

Det finns så mycket frågor kring kärlek, och allt som har med kärlek att göra. Men min viktigaste fråga just nu är: 

Hur f*n får man någon att förstå att man är intresserad?!

RSS 2.0