Hollywood Undead <3

Kom inte på någon bättre rubrik. Jag hade tänkt skriva något... Men nu har jag glömt det x)
JO JUSTE! x)
Jag skulle berätta vad jag ska göra idag, haha. Lol.
Men iaf. Jag ska gå på bio, om typ en och en halv timme. Jag ska se "Vi hade i alla fall tur med vädret -igen" med brorsan och mamma. Det ska väl bli kul antar jag. Filmen är nog rätt kul, med tanke på att den första filmen är väldigt kul x)
"men bada nu för i helvete!!" xD
Haha, ja.. Det roliga är ju faktisk att det är samma skådespelare som i den första, bara det att de har några år på nacken nu x)
Skit samma, kul ska det i alla fall bli. Så kanske min bror ska köpa Guitar Hero saken med trummor och skit idag. Det resulterar dock i att jag ska ge honom 200 spänn för det xD Men då ska jag få spela vilken sekund som helst :)
Och det är ju positivt.

"We will fight or we will fall, til the angels save us all"

Hollywood Undead - Young är så bra! bara så ni vet.
Nu ska jag gå och klä på mig och annat skit. Hare bra! :D
/Lou <3

Osammanhängande meningar

Jag blir så trött, när random, anonyma människor kommenterar min bilddagbok. Inte för att jag på något sett tar illa upp. Nejnej, om det är de dem är ute efter har de failat stort. Epic Failure. Som jag säger relativt ofta nuför tiden.
Nej, det är de osammanhängande meningarna jag stör mig på. Hur det "glömmer" att sätta en punkt vid rätt ställe. Eller säger två saker som absolut inte har med varandra att göra. Sådant stör jag mig på.

Men varför ska jag klaga? Jag känner själv, ännu en gång. Hur jag förlorar min skrivarförmåga. Jag känner inte bara att jag skriver osammanhängande meningar, utan jag talar likadant. Hur ska detta gå? Ska jag klara sista terminen i åttan? Tveksamt... Men jag ska försöka. Som de flesta andra.

Jag finner dock tröst hos musik och hos min underbara vänner. Tack för att det och ni finns.
Så måste ju såklart choklad ha credit för att det finns. Men jag ska dissa choklad nu. Måste göra det. Innan jag slutar som en på TV programmet "Generation Fett" det vore ju förfärligt.

haha, tack för mig.
/ Lou (H)

RSS 2.0