Lala, boring life

Jag kommer att ha tråkigt idag, alla ska göra något roligt utom jag.. Men jaja, jag kanske har roligare än alla andra imorgon? Inte för att jag tror på det där själv, men iaf ^^
Mitt liv är typ boring, ibland får jag lust att avsluta det bara för att det är tråkigt. xD

Valborg

Idag är det Valborg, som om ni inte vet det :P
men jag ska inte se någon brasa idag kanske *sad* för min pappa har jouren... Men jaja, min hamster är fökyld också! Så den är typ jätte slö och äter knappt eller nåt, *sadsad* men jaja , jag har försökt få den att dricka och så städade jag hela buren så.. Det kanske blir bättre? Men om nån har ett bra tips för att få den frisk så säg det!

29 april 2008

lala , nu har jag också skaffat blogg, eller rättare sagt, Elin skaffade den åt mig. Men ja, får se hur det går med att skriva typ varje dag och sådär. Jag kan inte säga något om att jag kommer att säga vad jag tycker eller att det här ska bli en modeblogg eller nåt. För ja, jag vet knappt vad jag själv tycker och modet har jag noll koll på, nu tror ni säkert att jag är värsta jag vet inte vad, men. Tro vad ni vill detta är ett fritt land och man har rätt att säga vad man tycker? Eller har man det egentligen? Ingen aning.

Men jaja, ^^

RSS 2.0