Outfitgrejs

Jag "hittade" en länk på en blogg för bara några minuter sedan, till en grej på JC's hemsida, där man kan sätta ihop olika utstyrslar (klicka här) och det är precis vad jag underhåller mig med just nu! 

Typ såhär hade jag tänkt att min höst skulle se ut:Nu är alla kläder ifrån JC, inte direkt så som jag hade planerat menmen.
Jag tycker att det är galet snyggt med sån där skjorta. Don't ask me why. Och en sån med vanliga tighta jeans och en skinnjacka blir finfint!
Väldigt neutralt och så, vilket också passar till ett osminkat ansikte. Vilket jag nu mera har större delen av min vakna tid.


Att ha leggings och en stor t-shirt och en kofta av något slag ger en slags "myskänsla", speciellt när det börjar bli kyligt i luften. Helsvart kanske är lite småtråkigt...
Så kan man ju byta ut koftan mot en skjorta, och plötsligt har vi mer användning av skjortan! :D
Halsband är förövrigt något jag inte brukar använda, men har börjat fundera på om jag inte ska ta och införskaffa ett långt silverhalsband? Det är snyggt till vissa kläder...


Och så en helt "normal" "look". Bara ett vanligt enfärgat linne, jeans och en kofta (eller cardigan...) i någon färg, i detta fall marinblått. 
Det funkar typ hela tiden. Och tillsammans med en massa armband (som ni ser på den där "dockans" högerarm) så blir det lite roligare (fast själv har jag armband hela tiden, utan dem känner jag mig naken. Heheh) 


Det här var förövrigt väldigt kul, jag vet att det inte är vad jag normalt gör i bloggen, men jag kanske behöver göra något nytt? Och jag tänker kanske inte som alla andra "modebloggare" heller.
Jag önskar att H&M hade en sådan här funktion.
Som ni kanske har märkt så hade ingen av mina "dockor" klackskor. Det beror på att jag inte gillar att gå i det, visst. Det är skitsnyggt, verkligen!
Men jag föredrar sneakers! :)

Låt mig veta vad ni tycker om mina "outfits", då skulle ni göra mig glad! :)
Puss

Vad ska man göra?

Ska man behöva skriva om vart enda litet klädesplagg man någonsin har köpt för att få läsare att bli intresserade?.. 
Jag funderar på det, och tro mig. Jag har tänkt på att göra så. Köpte en ny mascara här om dagen, och tog "före och efter bilder". Dock blev dem inte bra, och jag har inte min dator nu, så orkar inte lägga in dem och fixa heller. Visserligen skulle jag kunna det typ nu. Men bilderna blev kassa, så varför? Min blogg handlar inte ens om smink så.


Men för den som undrar så är det typ Isadoras "power mascara", någon "power" hade den inte. Och jag skulle snarare klassa den som "vardagsmascara" då det inte ger så mycket större skillnad än att fransarna ser liiiite tjockare ut, och att de bli kolsvarta. Perfekt för den som vill se osminkad ut.
Jag misstänkte redan från början att den inte var så bra, men den kostade 30 spänn på H&M så kunde inte låta bli, haha. 

Den kan funka "över" en annan mascara annars. Om man känner för att ha två-tre olika mascaror på. 
Den mascaran är det jag jiddrar om. Vardagsmascara säger jag. Då den inte ger varken volym eller längd.

Fuck U

Jag är så outsägligt trött på alla som försöker få mig att tro att jag är dum i huvudet. Jag är inte dum, någonstans! 
Men folk inser inte det. Jag kan inte säga vad jag tycker i en konversation utan att alla vuxna "lärda" människor pepprar mig med påhopp, som så tydligt har en underliggande mening som lyder: 
Du är bara sexton. Du vet ingenting. Du ska bara börja gymnasiet. Jag vet mycket mer än dig, för jag såg dinosauriernas undergång. Jag har LIVSERFARENHET!!!!!!!!!!! Håll käften äckelunge!

Det är så tydligt att det är löjligt. Speciellt när de lutar sig fram och spänner ögonen i mina. Jag hade kunnat göra det bättre, med hästlängder!
Jag förstår inte vad jag kan tänkas ha gjort för att förtjäna det här. 
  • Jag har aldrig supit
  • Jag har aldrig tagit droger av något slag.
  • Jag har aldrig rymt, någon längre tid i alla fall.
  • Jag har alltid lyssnat på mina föräldrar och försökt göra det bästa av situationen som de har försatt mig i.
Men det var tydligen inte tillräckligt?
Ibland undrar jag om jag kanske ska börja leva upp till folks förväntningar av mig? Och börja supa och allt vad man gör.
För då kan ju omgivningen, med sina dömande blickar, och invävda dräpande ord verkligen se mig för den jag är. 
Alltså, den korkade blondinen som gör vad som helst för alkohol.
Jag ska aldrig bli som de vuxna i min omgivning.

Labanpaban

Laban gillar skinka och räkor, tydligen. Hihihihihihi. 
Jag gillar att sticka till honom godsaker var och varannan dag... Kanske inte så bra, eftersom att han har gått upp i vikt. Vilket i och för sig var bra, med tanke på hur tanig han var när han kom till mig... 
Fast, nu i höst när skolan börjar, för min del då. Inte Laban, haha! Så kommer han att få springa runt i mitt rum hur han vill, när jag är där självklart. För nu har jag möblerat om, så det finns inga ställen att "försvinna" på. Det enda som blir då är att jag får ta upp sladdarna i sängen, så att inte de kapas. Men det fixar sig nog. 

Så då, i höst. Då ska både jag OCH Laban komma i form. Hej fitnessklubb! :')

Close to me

Sitter och gör värsta blåsansikteminen för min lillebror, han skrattar jätte mycket då! :D Lillpojken som börjar sjuan snart! :o
Annars gör jag ingenting, ska till stan snart :) 
But, it's Friday, and I'm in love! :') 

Ja, jag lyssnar på The Cure för den som undrar (a) 

HEEEEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Why am I always right?

Med Nightmare Of You är bra! :)
Idag ska jag, eller. Pappa och hans flickvän tvätta, wiho! Och sen ska vi väl inte göra så mycket mer. Men det är en nödvändighet, eftersom att vi ska till High Chaparrall på måndag! :) 
Och efter det ska jag till Öland i en vecka med min kära blodsyster. Det blir nog ett rätt awesome avslut på sommaren. 
För veckan efter att jag kommer hem börjar skolan igen. Eller, igen och igen. Den börjar då. 

Och för att avsluta inlägget så säger jag, That's Not My Name med The Ting Tings är också bra. Så jag sitter och sjunger med, det låter otroligt falskt... Hihi.

Varför jag kan lite grejer om smink och shit.

Så finns det en massa andra versioner. Med andra människor. 
Men jag tycker att den där tjejen är tuff :')

Mobilfri och underbar

Det är faktiskt väldigt skönt att bara lägga ifrån sig mobilen och inte ens kasta en blick åt den under flera dagar. Jag har gjort det flera gånger nu under sommaren. När jag åkte till Trosa med pappa, då fick mobilen stanna hemma. Osv. Avmobilifiering har jag kallat det. Det har behövts också, jag har alltid varit i stort sett beroende av min mobil, men nu har jag fått ett mer hälsosamt förhållande till den, sen hur länge det förhållandet håller, det vet man aldrig.

Men självklart har jag med den om jag är med en kompis eller något, ibland är det bra att föräldrar och sådant kan få tag i en. Men när man är med föräldrarna, va fan. Då behöver man den väl ändå inte? Tycker inte jag i alla fall.

Nu har Julia kommit hem iaf, så imorgon drar hon och jag iväg till Farsta och kollar runt lite! :)

Hörs!

You are so beautiful

En vacker dag, när någon friar till mig. Då ska han säga några rader ur Escape The Fate's låt "you are so beautiful"

"You are so beautiful, You are the kind of girl
that has the chemicals that makes me fall in love"

Låten är grymt bra. Även om jag vanligtvis inte lyssnar särskilt mycket på Escape The Fate. Så... Om ni är som mig så kanske ni gillar låten, who knows?


Mhm

... Mhm.
23 augusti ska jag börja med militärisk lydnadsträning för vår lilla Ställa<3

Peace, love and understanding

Jag önskar att du förstod. Utan att jag skulle behöva ge dig små hintar, som jag i och för sig inte ens har gjort. Men oj vad jag skulle vilja. Fast det funkar inte så, det kan inte gå. Nej, vi är i helt olika dimensioner egentligen.Du står över mig. Även om vi delar åsikter. Du är bättre än vad jag någonsin kan bli... Därför kan det aldrig bli som jag vill, därför kommer jag inte ens att försöka.

Anyway.
Idag väckte kära Blodsyster mig, hon ringde och sa "Vaknade du nyss? JA! JAG LYCKADES VÄCKA DIG!" ungefär något i den stilen.
Sen fick jag stressa ihop lite grejer och så åkte hon jag och hennes något tjatiga (förlåt) lillasyster iväg till stranden. Trots att vi fick vänta i extra 30 minuter på bussen, eftersom att IT-utbildade snubbar inte kan sin grej, trots all utbildning. Hmm. Så Blodsyster ringde SL-kundtjänst och lekte arg gumma.

Tillslut kom vi iväg, och skulle precis slå oss till ro på en gräsplätt vid vattnet, då vi lagom glada upptäckte att det satt två killar längre bort och dumstirrade på oss stackars tjejer i bikini.
Så vi flyttade igen, mot alla barnfamiljer, med planen att vi skulle säga "Bara så du vet, han där borta stirrar på din femåriga dotter." - Om de skulle fortsätta. Det hade säkert funkat, men vi fick aldrig chansen att testa. Eftersom att de slutade stirra.

Så satt vi där ett tag, och nu fjällar jag mer eller mindre. Inte bra.
Jaja, hejdå.


You are taking up my time, goodbye to you

Jag har precis insett hur viktig insidan hos folk är för att attraktion skall uppstå hos den ena parten. Jag har precis alldeles nyligen insett det. Trots att jag har haft tecknen framför mig i två år.
Jag har haft pojkvänner som bara har varit snygga, men deras insida har varit helt kass i stortsett. Och så har jag haft en, som jag var dödligt förälskad i, som hade en otroligt vacker insida. Själva utsidan, skalet var inte fult, men inte heller snyggt.
Men hans insida gjorde honom vacker.

Och nu har jag börjat känna såhär igen mer eller mindre. Jag vill inte. För det skapar bara problem.
Jag vill inte vara förälskad, eller kär, på tre år nu! Jag vill koncentrera mig på skolan. Inte tänka på saker som "åh, undra om han tycker samma sak? Tänk om han kollar på mig nu?" 

Fy, jag orkar inte... Sånt här kan knäcka en människa, speciellt en som redan har varit svag. Och som inte är helt okej ännu. 

Lyssnar på The Used och försöker komma på hur jag ska döda de spirande känslorna. Jag vill inte känna det, och jag behöver inte känna det. För det skulle bara vara självplågeri på en helt ny nivå! Eftersom att jag är väl medveten om att de spirande känslorna aldrig kommer att vara besvarade.

Maybe I will be the only one who could leave her.
Should I lie and just pretend that I couldn't kill her?
Maybe I could pretend, as she flies into my web.
 
/ Into My Web - The Used


Maaaah

Jag vill skriva om något seriöst. Eller om något HEELT oseriöst. 
Jag vill skriva ner mina åsikter om något eller någon. 

Så... Jag vänder mig till mina kära få läsare nu. 
Snälla, skriv en liten kommentar, länka en artikel, whatever! 
Ge mig något!
Snälla? <3

Killers

Filmen var bra, underhållande. Ska man förklara vad den handlade om så... Tänk er, Mr. and Mrs. Smith blandat med lite Släkten är värst och... Ja. Typ det. 
Den hade sina stunder! :)
Något ni bör se en tråkig kväll!

Åh vad jag blir trött

Mobbning, heeelt onödigt! Speciellt när det redan har pågått i två år. Och sen när alla har slutat, då fortsätter man, över internet. 
Fyfan alltså. Internet är egentligen en hemsk uppfinning.

Nattliga funderingar

Efter att ha kollat på ett gäng hemska filmer nu i två dagar, närmare bestämt Platoon, The Game och Jägarna. Så har jag börjat fundera på vart gränsen för vad som är för elakt går? 
Jag orkar inte förklara vad filmerna handlar om, ni kanske har sett dem. De är gamla, och om man ska ta min kära far på orden så är de närmast "gamla godingar", han själv har sett dem minst fyra gånger var.
Men, vart går gränsen? När ska man sluta vara elak? Om vi tar The Game som exempel, huvudpersonen blir lurad av sin bror att han blir halvt förföljd av några riktiga "bad boys", fast det i själva verket är hans "Game". 
Nu förklarade jag vad den handlar om ändå. Men den var så genomträngande elak.
Eller om man ska ta ett mer verkligt exempel, vart går gränsen för att bomba oskyldiga människors hus i krig? 
När ska soldater (från alla sidor, håll och kanter) sluta våldta kvinnor bara för att? 
När är det nog med elände överhuvudtaget?
Jag tycker att dessa gränser är lite luddiga, och grå i kanterna. I lagen står det att det är förbjudet att misshandla människor, men det står inte när det ÄR misshandel, och det står inte hur mycket man kan puckla på någon utan att det kan övergå i dråp t.ex. 

Kan jag ge någon en "bitchslap" och bli anklagad och kanske dömd för misshandel? Eller måste jag också putta in någon i en vägg? 
Kan jag slå någon så hårt att den får allvarliga skallskador, och svävar mellan liv och död i flera veckor, och ändå BARA bli dömd för misshandel? 

VAD är misshandel? VART går gränsen? 

Det gäller allt annat också. 

Som... Vart går gränsen för förälskelser?

Bikini

Jag har köpt en bikini nu! Eller, det gjorde jag för två dagar sedan med kära blodsyster Jejje. Men jag har inte orkat skriva om det ännu, haha! 
Men i alla fall, det blev inte Zebrabikinin, eftersom att den inte fanns kvar i huddinge heller -____-' 
Så jag köpte en illrosa, eller neonrosa istället! Jag blev halvt kär i den. Och den kommer blir SKIIIIT snygg på, när jag blir lite brunare (inte för att jag kommer bli jätte brun, typ som resten av alla tjejer i min ålder, för jag har inte de pigmenten.) , men jag kommer självklart använda den redan nu! :) 

Och om någon undrar så kostar den 129 kr på H&M! :)
Imorgon ska jag mata ett marsvin. Och sen ska jag och pappa antagligen åka till Trosa! Haha :)
Och där tar vi antagligen in på vandrarhem en natt. Och så ska jag sola, och så kanske vi paddlar Kajak! :) 
We'll see.

Fotolekar med Bella!

Det var några bilder på Bella! :) 
Hon har fler bilder, både på henne och på mig. Bilderna på Bella har självklart jag tagit. Och hon har tagit dem på mig (haha, vore konstigt annars). Det är självklart copyright på alla bilder! Även fast ni säkert inte är intresserade :P
Förövrigt är bilderna helt oredigerade. 
Och jag älskar dem! :) 
Jag kanske lägger upp fler bilder när kära Bella skickar hennes, som är tagna med en systemkamera! Wonderbart!
Vi avslutar med en bild på oss båda :)
Wohoo!

Outfit

Det får bli en knasig bild på kläderna jag hade idag när jag var med söta Bella i stora staden. 
Jag spelar luftgitarr om någon undrar, och om någon undrar ytterligare, så ja, jag är GRYM på det! :)
Snart lägger jag ut mer bilder som jag och Bella tog idag :)

Nervositet.

Jag vet inte hur jag fungerar, jag är nervös för något jag inte börjar med förren om typ en månad. Mer än en månad till och med! 
  • Tänk om jag inte klarar av tempot de håller på NV?
  • Tänk om jag inte får några kompisar?
  • Tänk om jag blir mobbad för att jag har tjocka lår?
  • Tänk om jag blir slagen?
  • Tänk om...
  • Tänk om....

Så sitter jag och tänker NU?! 

Men jag har bestämt mig, jag SKA klara NV, om jag så ska behöva plugga dygnet runt, och gå på varenda jävla extra matte som existerar!
JAG SKA FANIMIG BLI TANDLÄKARE ELLER HJÄRNKIRURG!

Men om jag mot förmodan skulle faila matten, då blir jag statsminister. 

Punkt.
... Nej, det hjälpte inte. Jag är fortfarande nervös.

Dagen

Jag vaknade precis som resten av världen, tog på mig kläderna innan jag hann känna efter hur trött jag var. Och så gick jag och min låtsas syster till Ica och handlade, haha. 
Så åt jag frukost och yadayadayada. 

Sen gjorde jag något som jag är grym på, jag slingade håret på min "låtsas mamma" (det är lättare att säga så än, min pappas flickvän, fast de är inte gifta eller något. Men ni förstår.), jag är verkligen grym på att färga hår och sånt. 
Så om någon behöver någon som färgar deras hår så är det bara att säga till ;)
Sen drog vi till stranden, och solade lite. Och jag doppade mig för första gången i år! ...Det var kallt.
Igår kväll klippte jag min lugg, eller, jag klippte lugg. Den jag hade förut hade ju helt växt ut. Och mitt hår hängde bara rakt ner och var tråkigt, så jag tog fram saxen (a)
HAHAHAH! Kolla min min. Men så blev det iaf! Vad tycker ni? :)

Redbull Flugtag.

Det var jag och kollade på idag! Haha, det var riktigt kul, speciellt när det närmade sig slutet, för då fick jag och min bror nästan de bästa platserna!
En nackdel var ju självklart att jag fortfarande är förkyld, så när vi satt på Donken lite senare och åt McFlurry så fick jag vääärldens hostattack. Det är så pinsamt. Men, jag ska inte snacka om sjukdomar. Det är egentligen inte ett dugg synd om mig. Det finns dem som har det värre, så från och med nu ska jag sluta klaga på sånt! ... Önska mig lycka till, för jag fullkomligen älskar att klaga och tycka synd om mig själv :)
Så har jag fått världens snyggaste bränna också, inte. Det är efter uringningen på min tröja, bara för att jag och min bror blev tvungna att springa till bussen, och min hjärna är full av snor. 
Ansiktet däremot slapp jag bränna eller något, för det var jag smart nog att smörja in.
Så nu blir det väl till att sätta sig på uteplatsen i bikini och förhoppningsvis rädda min fina bränna... Haha.
Annars gjorde vi inte så mycket mer. Min lillebror tillät mig att gå i klädaffärer, speciellt, eller BARA H&M då, för att jag desperat vill köpa en bikini därifrån. När jag väl hittade den, så var den självklart en strl för liten.
Så jag hoppas verkligen att den finns i huddinge!
Den, hihi. Men jag vill ha vanliga svarta bikinitrosor med knyt på sidorna...
Så hoppas! *håller tummarna*
Ja, allmänt knas inlägg... Men men.

Stå för sig själv

Något som jag har tänkt lite på nu ett bra tag faktiskt, är människor som i grundskolan inte riktigt vågade säga ifrån, de gjorde som alla andra sa, kom inte med några som helst invändningar utan bara höll med och hade blicken ned i marken. Hur kommer det gå för dem nu i gymnasiet? - Kommer de börja om, våga säga ifrån, eller kommer de fortsätta att låta sig bli omkring hunsade?
Jag hoppas verkligen inte det. För det är otroligt jobbigt att inte våga säga ifrån, jag vet. För jag har själv varit där. Dock tror jag att jag har börjat lära mig nu. Man kommer ingenvart om man låter andra köra med en. Då tror man liksom inte att man kan göra något själv. Vilket absolut inte är sant, klart som fan att ALLA människor kan klara sig själva. Vi är, trots att vi i grund och botten är flockdjur, så är vi självständiga individer! Starka sådana. 

Därför vill jag, och önskar jag verkligen att vissa som jag har träffat i grundskolan tänker på det här. Och bestämmer sig för en ändring nu inför gymnasiet. Det här är liksom våran bästa chans att ändra oss, vi kommer till nya ställen, kanske helt utan gamla vänner. 
Vi kan ändra oss till det bättre, det är inte svårt. Det handlar om inställning till livet, ska man bli omkring hunsad eller inte? 
Bestäm dig för ett alternativ. Och gör det! 
Eller om du har varit en som hunsar omkring andra, då kanske du också ska ändra dig? För det är inte schysst att göra det. Inte enligt min mening...
Jag ska också ändra mig, eller jag kanske ska säga, jag ska fortsätta på det spår jag redan är inne på. Jag ska bli en självständig och stark kvinna, och det kan jag bara bli om jag inte låter andra köra med mig.
Från och med den sjuttonde augusti i år så ska jag vara någon som folk ser upp till, för min självständighet. Självklart ska jag ha vänner. MEN! Jag ska inte vara beroende av dem.
Men ska aldrig vara beroende av någon, eller något. Beroende gör oss svaga, och osjälvständiga. Och när man är det, då blir det lättare att folk kör med en...
Så snälla, alla ni som känner er träffade av mina tankar, vi gör en deal nu! Vi ska inte låta NÅGON hunsa med oss i fortsättningen!
Ni kommer må bättre då!
Puss

Tumba

Det blir Tumba i höst för mig! Känns super bra verkligen. 
Sjuk är jag fortfarande, och det suger röv. Men, jag ska till Tumba! :'D

Fast jag tror att jag ska till tandläkaren samma dag, snälla låt det vara på eftermiddagen!! :C

RSS 2.0