Åh herregud...

http://micahs.se
Fjorton år och gravid..

...Ännu mer!

Jag förstår inte hur många (inte alla) killar anser att silikonbröst är snyggare än naturliga, jag förstår inte hur killar kan tända på tjejer med för mycket smink och minimala kläder? Är det för att fantasin inte riktigt fungerar, och de inte kan lämna något åt fantasin?
Eller är det för att killar kollar på för mycket porr? Där tjejer generellt har silikonbröst, de är vaxade överallt, och somliga har till och med opererat mer intima delar av kroppen?
Jag tror att dem flesta får upp en bild i huvudet när man säger porrskådis, och det är ju inte direkt den söta grannflickans utseende man tänker på, i alla fall inte jag. Jag tänker Kissie gånger 10^6666, men det kanske bara är jag?
Som ni kanske märker så är jag extremt emot porrindustrin, varför? - Jo, den ger inte bara små killar och små tjejer helt fel uppfattning om sex, den bidrar också till ett väldigt utseendefixerat samhälle! Killarna tror att tjejer endast är snygga när dem har plastbröst, sönder blekt hår, sönder solade i solarium, plastläppar och opererade könsorgan. Och eftersom att killarna tror att det är så det ska vara, så känner tjejerna pressen på sig och opererar sig därför. Jag äcklas av detta! Jag äcklas av tanken på att tjejer ska känna sig pressade att se ut på ett visst sätt för att känna att de kan bli omtyckta av killar. Jag äcklas av att killar tror att sex är som i porrfilmen de såg här om dagen.
Jag tror att jag kan ha haft tur ändå, eller så är det bara så att jag är äldre, och nu börjar se mer saker, men jag tycker inte att jag har haft den här pressen på mig när jag var mindre! Visst, jag såg modeller på reklamskyltar, och ja. Jag blev påverkad av dem. Jag ville bli smalare och se ut på ett visst sätt, men det var ändå inte på samma sätt som jag inbillar mig att tjejer som är i tio-årsåldern påverkas idag! Det blir allt lättare att få tag i porr, egentligen är det bara att Googla det och så får små pojkar en massa bilder på tjejer med fejkade bröst osv.
Tror ni mig inte? Då rekommenderar jag er till att kolla på Sex Education, som bör finnas på TV3 play. Det programmet kanske får er att tänka om, om ni inte redan nu håller med mig.
Sedan finns det ju självklart undantag, jag säger inte mycket om tjejer som opererar sina bröst om de har verkliga komplex för dem? Eller när kvinnor som drabbats av bröstcancer stoppar in silikon efter att de har varit tvungna att operera bort sina.
Men jag kan inte förstå hur man kan föredra det här utseendet...
Framför det här utseendet:
Hayley Williams på bild!

Lou hatar!

Något som jag stör mig på otroligt just nu är folk som går på fel sida av gatan!
Det är högertrafik i Sverige, vilket innebär att man kör fordon på HÖGER sida, fordon innebär inte dina ben! Du ska gå på vänster sida, och ha reflexerna på höger sida av kroppen, men allra helst över HELA kroppen! 

Visserligen gäller detta mest när man går på gator utan trottoarer, för går man där dem finns så går man ju självklart på dem!
Alltså, cyklar du, rider du, kör du moppe, motorcykel eller bil (kör du något av de tre sistnämnda så BÖR du känna till dessa trafikregler, annars måste du köpt ditt körkort på internet!) så kör du på HÖGER sida. 
Går du, leder du din cykel, din häst m.m. så ska du göra detta på VÄNSTER sida. För att du ska "möta" trafiken.
Okej?!

Puss :)

Be yourself is all that you can do.

Som alla vet (I suppose) så har jag varit mer aktiv på Lou Lullaby, dvs min andra blogg, de senaste månaderna. Men där skriver jag bara ytliga saker. Eftersom att folk här inte verkade tro på att jag var en människa pga min orädsla till att skriva min åsikt. Det är egentligen lite synd, för jag gillar min louiii blogg... Menmen.
Jag måste bara skriva av mig nu. Jag är så himla glad! Trots att ni menade att jag trodde mig vara överlägsen, bäst, smartast , vackrast och att jag aldrig skulle träffa någon som tyckte om mig, så har jag det! Så IN YOUR FACE! Eller nåt.
Jag ska försöka komma igång med åsikter igen, jag älskar mina åsikter, och jag älskar diskussioner. So bring it on ppl. Och för att förtydliga:
JAG ÄLSKAR DISKUSSIONER! Så alltså så tycker jag inte att alla måste tycka som mig, surprisesurprise! Äh, somliga är ganska... Korkade :)
Natt.

Vilken färg har själen?

Jag vill försvinna bort i en tuggummi rosa rymdskepp tillsammans med mig själv utan något bestämt mål. I mitt tuggummi rosa rymdskepp ska jag fundera över vilken grå nyans mitt ansikte har i ett ljust rum, hur ord kan växa fram på papper och bilda en mening, som sedan visar sig vara lika mycket värd som den gamla hundlorten under din högra sko. 
Samtidigt ska jag lyssna på kent, och fundera över vilka dom andra är. Är det du och jag? Eller är det dom. Vilka är dom? 

"Ett långfinger åt döden, vi gick över lik
skyltade med vår kärlek, vårt rika inre liv"
- Dom andra - kent

RSS 2.0