Nytt från youtube! Två idoler i en.Avgudar båda!
Audrey Kitching.

Lady Gaga.

Limp Bizkit

Tack vare mina kompisar och delvis pappa. Så gillar jag ovanstående band grymt. Eller... Iallafall några låtar.
På biologi lektionen idag lånade jag Saras ipod, och lyssnade enbart på Limp Bizkit! Så jävla grymma.
Förövrigt så hade Simon och Kalle (vår biologilärare) en seriös konversation om pokémon på biologi lektionen... Heh..

Alltså, min blogg har blivit grymt jävla boring, right?
Jag vet inte varför. Jag har typ noll inspiration.


Efter skolan drog jag och Elin till simhallen, och simmade, ack denna vikt-hysteri.... Men om sanningen ska fram, jag vill inte bli smalare, jag vill bara få lite mer muskler. Speciellt i ryggen. Eftersom att jag har skolios...
Och, jag trodde att jag skulle bli stressad i bassängen, eftersom att jag har lite smått vattenfobi. Men det var lagom med folk, och ingen stressade mig direkt. Så allt gick bra, som tur var. Har ingen lust att dö på botten av en badbassäng direkt.En av de bästa låtarna med dem, eller. Nej. Men den bästa jag hört nyligen! :)Annars är ju den här äckligt grym...

Ja, haha. Mitt liv. Yeah :)

Puss <3

Myspace och Cobra Starship.

För första gången på tre år är jag inne på Myspace. That's awesome! Allt bara för att jag endast kan lyssna på en av de bästa låtar jag någonsin hört där.
För tyvärr är det bandet osignerat, men de gör grym musik. Så jag tycker att de borde bli det... (fast lite bara så att jag kan ladda ner deras musik då...hihihi).

Men, idag har jag bara varit i skolan, varit tvungen att sjunga solo inför min musiklärare, thats not fun! För jag anser att jag inte är bra på att sjunga. Men, jag kan ju ändå inte vara helt kass, eftersom att han höjde mitt betyg efter att jag började sjunga. But you never know... Lärare vet man aldrig vart man har!

Sen följde jag med en kompis hem, mest för att jag var pratsjuk. Men det var kul.

Nu ska jag sussa, haha. Puss <3

Skuuuulaaaaan

Sitter på teknik lektionen nu, har precis gjort klart och skickat iväg mitt arbete om kylskåpet! Det var mer intressant än vad man kan tro. Hihi.


Latmask Lou

Ja, jag träffade Ingrid, nej. Jag varken duschade eller städade toaletten innan...
menmen... Ehehe, jag måste packa också.
Jag har ändå ingen lust att sova. 

Så, jag ska vara latmask :D
hahaha, gammal bild. Shit vad kort hår jag hade! D:

Bilder :)

Okej, jag och Karro har fotat (äntligen, fatta vad jag har längtat!). Vi hade inget egentligt tema för den här gången, men det blev badkars-bilder. Jag lägger bara ut dem som jag har lekt lite med i Photoshop. Jag är inte bra på det, så kom inte och klaga. Men, jag blev relativt nöjd ändå med redigeringen.
Bilderna i sig är jag skit nöjd med!
Nu ska jag iaf lägga upp bilderna, sen ska jag nog städa toaletten -____- och duscha. Senare kommer kanske Ingrid över, då blir det nog att glo film och snacka, det var jätte längesedan jag träffade tjejen!
Och förövrigt, vilka av er bryr sig ärligt talat om "matkultur"? Vilka av er orkar hålla koll på varifrån pizza-sallad härstammar ifrån? Inte jag i alla fall.
där hade vi tre av bilderna :)

Skola

Just för tillfället sitter jag hemma hos Karro, med Karro såklart, och Tony. De typ kollar på Nickelodeon, seeeeegt.
Senare ska Karro och jag dra hem till mig, hon ska sova där. Och så ska vi väl fota, kolla film, snacka och allt såntdär som tjejer gör när de sover hos varandra. It will be fun, och förhoppningsvis kanske jag lägger ut bilderna här sen.

Dagen idag har varit relativt händelselös, förutom att jag blev sur för att vissa berättar personliga saker för folk som inte har med saken att göra. Och sådana saker är väldiga irritationsfaktorer för mig.

Vi hade ingen biologi idag heller, för vi har hemprov, så då fick vi dra hem ännu tidigare. Så, det provet får man göra i helgen, det ska vara inlämnat på onsdag.

Men, ja. Kanske uppdaterar senare.

Bai.

btw.

Det har hänt nåt cp med min blogg. Typ lekte med designen, utan att veta vad jag gjorde, men men. Fixar nån gång. Det behövs ändå ny

Sjödalsgymnasiet.

Jag var på öppet hus idag, på sjödal. Med Sara. Men sen hittade jag några tjejor (haha) ifrån min gamla skola, så jag gick runt med dem. Kul faktiskt!

Det roligaste var dock, i början. På själva "informations mötet".

För det första så var det ett inspelat program. Så det blev väldigt "opersonligt", eftersom att de inte pratade med "oss" som publik. Egentligen snackade de ju mot en annan publik, (som man förövrigt hörde klappa händerna i slutet, men ingen annan klappade händerna live, så att säga)

För det andra, ett av deras program, typ sam-ekonomi eller något sådant, (jag har ingen koll på de linjerna eftersom jag är noll intresserad av dem) förkortades SMEK, liksom, SMEK-programet. Hur kul är inte det?
Ville nästan gå det, bara för att namnet var udda. Se, nu genomskådade jag deras taktik också.

Det tredje var att de skröt lite FÖR mycket om skolan, och de avslöjade sig själva, genom att säga ungefär "vi har de bästa lärarna, den högsta kvalitén," och blablabla, ni vet. Men det var inte det som var roligt! Det roliga var vad han sa sedan. Jag kan tyvärr inte återge det ordagrannt. Men ungefär följande:
"Det här säger ju alla skolor, det vet jag. Men skillnaden är att jag fakiskt står för vad jag säger.... Fast det säger nog dem också"
Så BUSTED!!!!! Seriöst! Han erkänner själv att alla skolor säger likadant, då kan han ju omöjligen bevisa att han också bara snackar bullshit? Haha!

I alla fall. Nu har jag inget mer att säga... Ehehehehe.

Ähm... Jag vill skriva intressant. Men det sorgliga är att jag inte har några åsikter om samhället för tillfället! :o ovanligt. Men, jag lovar. De kommer tillbaka, jag menar. Jag är Lou med åsikterna om allt och alla. Fördomarna också. Så, jag lovar. Det kommer.

mitt monster<3


Collective Soul

Sitter här och lyssnar på über soft musik. Och är stolt över mig själv. För jag har helt spontant gjort en läxa idag!
Haha, det låter knas, men jag har nästan aldrig gjort en läxa i hela mitt liv. Dels för att jag inte har orkat. Men också för att jag har klarat mig bra ändå. 
Men den här terminen är det slut med ord och tankar som påminner om meningar som "jag orkar inte", "jag gör den senare", "jag klarar mig ändå". För nu är det sista terminen i nian. Och det är ingen stund för att slappna av inte!
Nu kör vi hårdare än aldrig förr! Jag ska få bäst betyg.
Fan vad jag INTE kommer att klara det. Hahahah!
Men det är som sagt tanken som räknas ;) .... inte riktigt. Nej. Nu är det faktiskt stenhårt plugg som gäller.

Piercing

Vissa anser att de är, liksom tatueringar. Fula.
Jag anser att det är upp till var och en att bestämma. 

Idag fick jag reda på att min ena låtsassyrra vill pierca läppen, hon är tretton. Hon ville det, för att hennes kompis hade fått det.

Snälla de är tretton år.
Jag har en piercing, i naveln. Som jag tog i höstas. Jag är femton.
Det är kanske inte en så stor skillnad ändå. Med tanke på att det egentligen bara skiljer sig två år.
Men en piercing i naveln är så mycket mer acceptabelt än en piercing i ansiktet. Det kanske egentligen inte spelar någon stor roll när man är 13 och 15. Men senare i livet spelar det roll. Om man har för stora tatueringar, och piercingar i ansiktet t.ex. Så är risken större att man inte får ett jobb man söker.
En piercing i ansiktet är oftast svår att dölja. Men, man har ju kläder på sig när man jobbar, som täcker naveln.
Därför tycker jag att om man ska pierca sig så ska man kanske börja med, som "första piercing" (om man planerar fler) att man ska börja med naveln. Och då ska man nog göra det när man är runt femton. För då är man kapabel att ta hand om eventuella infektioner själv. Och de där "eventuella infektionerna" kommer oftast. Tro mig.
Och btw, jag funderar på att ta fler hål i öronen. Någon som har koll på hur mycket det kostar? Alltså hos frisör, med pistol.

vikt-hysterin är överdriven.

Jag har seriöst tröttnat! Fjortis-bloggare som har beställt hem bantningspiller, för att de väger 48 kg, och vill gå ner till 41. 41 kg?!?!?!?!? Hjärnan? HALLÅÅÅÅ?!
Hon har tydligen bara ätit ett mål om dagen sedan sommaren?... Det är ju bra! Tur att hon inte går i skolan, 15-bast som hon är. Då slipper hon ju använda den icke existerande energin som hon inte har.
Det är verkligen über. Hoppas hon hamnar på den där kliniken, vad den nu heter.
För att gå ner i vikt och få en snygg kropp krävs RÄTT mat, fem gånger om dagen, och TRÄNING!
Men visst, ni små äckel omogna skitungar som sitter bakom datorerna och tror att ni blir smala för att ni sitter där och inte äter ett piss. Gör så ni. Vi "normala" människor VET att drömkroppen inte bara kommer, den får man kämpa för . inte bara drömma. 
Nu är jag jävligt irriterad på detta fenomen! Hoppas ni svälter hela bunten -_____-
ÅH!

:)

Äntligen. Nu vet jag hur man lägger in bilder och sånt ifrån mobilen, det var lite svårt att förstå hur man skulle installera skiten, och till en början tyckte jag att det var fett jävla onödigt att göra så. Men vid närmare eftertanke var det rätt naijs ändå :) 

Aja, och så har jag minneskort nu också. Tog min brors gamla, och det var perfa.
Nu ska jag bara komma på hur man fixar nya teman till mobilen....

LG fucking USB advice, eller nåt sånt. Bajs säger jag bara.

Vem var idioten som ansåg att det krävs en CDfuckingskiva för att kunna göra så att man lägger in bilder ifrån mobilen i datorn? Detta verkar helt idiotiskt, och det är aningen jävligt frustrerande när man vill lägga in bilder på datan. ÅH! Om det inte hade varit politiskt inkorrekt så hade jag sagt att dessa människor som gjorde detta är totalt jävla invalida i huvudet. Och ja, det där var säker grammatiskt inkorrekt också. Men det skiter jag fullständigt i. Om jag hade varit en tröst-ätare nu så hade jag antagligen gått och smällt i mig en massa socker just nu. Men tråkigt nog är jag inte det, och bara tanken gör mig illamående.
Aja, nu får jag nog coola ner mig några kilo. Och fokusera på andningen, eller vad en hjärnskrynklare hade sagt. Jag kan hämta den där fucking skivan imorgon, samtidigt som jag hämtar min kamera och den gamla mobilen, puss på det. 

Hejdå.

Korsetter

Jag vill äga en korsett, alltså. Ingen sån där porrig sak, med en bh och lite tyg med plast prylar innuti. Nej, jag vill äga en riktig korsett.
Ända sedan jag var kanske 13 år, har jag varit intresserad av korsetter, de är fina. Hehe.
Jag menar, riktigt fina.Och kvinnor som använde dessa ser så eleganta ut...Och sexiga, utan att visa mycket

well, någon som vet vart man kan köpa denna typ av korsett? :D

Ett annat klädesplagg jag skulle vilja hitta innan skolavslutningen i sommar är en klänning. Dock inte vilken klänning som helst, utan typ en klänning som har ungefär en sådan stil som Marilyn Monroe har på sina klänningar. Eller, om ni har svårt att föreställa er det. Ungefär en sådan klänning som de lite yngre karaktärerna i Miss Marple har.

typ sånt stuk på klänning. Varför? Jo, det är annorlunda och gulligt helt enkelt.
Dvs, en klänning ifrån 50-talet typ. Så jag misstänker att jag får våldta Beyond Retro senare på terminen, när avslutningen börjar närma sig.
Problemet med den butiken är ju att klänningarna är rätt dyra. Men vafan, man slutar ju bara nian en gång.

Och btw, Marilyn Monroe, jag vill vara som henne!

puss.

Bara för att

Om fyra dagar börjar skolan.
Jag har haft ont i halsen i fyra, kanske fem dagar. Det är nog fem. För det är fem dagar ifrån nyår till nu.
Så tjugo i sex idag ska jag till vårdcentralen. De kommer antagligen att säga att jag mår prima, och aldrig varit bättre! Nothing is better than a good lie... Well, anyway.

Vi får hoppas att de kommer på att det är nån bakterie eller något sånt i min hals, och skriver ut medicin. Eller att det är ett virus, och de skriver ut typ väääärsta värktabletterna.
haha, stor chans.

Men ändå. Hejdå

Ont i halsen

Ja... Det är min fina start på året, halsont och feber, yey :D
Sen att det inte var jätte hög feber var ju bara ett plus. Funderar faktiskt på att gå och lägga mig redan nu. Så att det är större risk att jag är frisk imorrn. Mhm...

Hejdå

RSS 2.0