God Save The Queen

Sex Pistols! Haha :D

Vi simmade idag i skolan. Och det slog mig, att tjejer klagar väldigt mycket på sina kroppar (inklusive jag), även om jag misstänker att det är ett sätt att försöka få uppmärksamhet, för ofta när man säger "jag har sån ful mage!!" t.ex. så är det alltid minst en person som säger "men, nej! Det har du inte alls. Kolla min bara!", och vips! Så har man sågat någon annans klagomål, och gjort det till sitt eget. Och då säger personen oftast, som först klagade. "Men nej, min är värre än din."
Och så fortsätter det så.

Nu ska vi ju inte säga att alla som säger såhär bara säger det för att få uppmärksamhet. För många tonårstjejer har väldigt dåligt självförtroende på riktigt.
Men jag tror, att de som faktiskt har det, dom väljer att inte svara när någon säger "men nej!".
Och de som har värst självförtroende säger ingenting om någonting.

Sen finns det ju väldigt många olika sätt att få uppmärksamhet på.
Vi har ju

Slamporna
- de som knullar runt värre än kaniner. Dem som det går rykten om, likt kulorna som viner runt soldaters huvuden. De får ju uppmärksamhet, om än inte på ett riktigt bra sätt. Men, uppmärksamhet som uppmärksamhet, eller?

Men alla har ju inte "turen" att vara så snygga, smala, bra på sex, fuckade i huvudena osv. Som slampor ofta är.
Och då har vi andra karaktärer vi kan välja mellan:

Mytomanerna - Är de som hittar på saker för uppmärksamhet. Det positiva med det här är att det är lite som att vara på internet. Man kan hitta på ett annat namn (inte att rekommendera om du jobbar, går i skolan osv), man kan säga att man är otroligt rik, att man har 150 husdjur. Osv, det är bara att leka runt och använda fantasin och hoppas att det klaffar. Men det negativa med den här sorten är ju att de ofta är psykiskt störda på ett eller annat sätt. Jag menar, de har ett tvångsmässigt behov av att ljuga och överdriva, det är väl psykiskt störd? Och en annan negativ sak: Kommer någon på att man ljuger. Då är man näst intill körd. Så, mytomaner som läser detta: Hitta helst inte på otroliga saker som har hänt inom loppet av några veckor.

Genierna - Ja, om man är ett geni borde man väl få otroligt mycket uppmärksamhet? Folk vill fråga saker 24/7. Och sen slutar det säkerligen med att man blir rik. Nackdelen är väl antagligen att genier oftast uppfattas som töntiga, och så har de ibland utseendet emot sig. Så de måste köpa sig en fru när de väl är rika. Men, inte alltid.

Vildingarna
- Vem kan skrika högst? Vem kan ta störst plats i klassrummet/arbetsplatsen? Svar: Vildingen.
Och får han/hon uppmärksamhet? svar: JA!!!
Problemet med detta är, folk tröttnar på människor som vill ta FÖR stor plats. Och efter ett tag är det faktiskt inte kul längre.

Festprissarna - Den här karaktären lutar mer åt slamporna-hållet. Men, det går inte riktigt ut på exakt samma sak. Festprissarna ska kunna dricka mest, och skaffa flest tjejer/killar. Men, skolan blir lidande ibland? Och är det bra? Nej.


Sen finns det så många fler karaktärer. Som ni garanterat kan sätta fingret på om ni studerar människorna i klassrummet noggrant. Fast i slutändan är det nog bäst att vara "vanlig".
Inte försöka ha sex med vem som helst, inte hitta på massa lögner om saker och ting, inte vara alldeles för smart, och inte festa för mycket. Man ska hitta balansen mellan alla dessa karaktärer.
Då misstänker jag att man blir intressantast. Och bäst.
Tanken av att vara "vanlig" kanske är avskräckande, jag vet. Men det är nog bäst...

Kritik mottages gärna :)

Puss / Lou

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0