vikt-hysterin är överdriven.

Jag har seriöst tröttnat! Fjortis-bloggare som har beställt hem bantningspiller, för att de väger 48 kg, och vill gå ner till 41. 41 kg?!?!?!?!? Hjärnan? HALLÅÅÅÅ?!
Hon har tydligen bara ätit ett mål om dagen sedan sommaren?... Det är ju bra! Tur att hon inte går i skolan, 15-bast som hon är. Då slipper hon ju använda den icke existerande energin som hon inte har.
Det är verkligen über. Hoppas hon hamnar på den där kliniken, vad den nu heter.
För att gå ner i vikt och få en snygg kropp krävs RÄTT mat, fem gånger om dagen, och TRÄNING!
Men visst, ni små äckel omogna skitungar som sitter bakom datorerna och tror att ni blir smala för att ni sitter där och inte äter ett piss. Gör så ni. Vi "normala" människor VET att drömkroppen inte bara kommer, den får man kämpa för . inte bara drömma. 
Nu är jag jävligt irriterad på detta fenomen! Hoppas ni svälter hela bunten -_____-
ÅH!

Kommentarer
Postat av: dafina

håller med dig totalt!

2010-01-13 @ 20:55:36
URL: http://dafinahoti.blogg.se/
Postat av: kim

jag som tränar och äter och uppnår de resultat som kallas hälsa så är de sant vad hon säger, man uppnår aldrig till en ``perfekt`` kropp igenom att banta sig. för varje gång man svälter sin kropp så fastnar din kropp i din svält position som gör att man LAGRAR fett och då går man upp i vikt!!!!! men såklart så går man snabbt ner i vikt MEN när du är tillbaka i din vanliga stat där du äter som vanligt. Så fördubblar man sin fettlagring för du går ju upp av din vikt normala stat, + pågrund att din kropp är fortfarande fast i svältstatus sen finns ju det såklart över tusen olika skäll.



så räkna med att du just gått upp 5kg i slutet.

2010-01-13 @ 21:59:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0